1. elektronica
  2. DJI Mavic 3 Cine Combo.

DJI Mavic 3 Cine Combo.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mavic 3 Cine Combo.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mavic 3 Cine Combo. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mavic 3 Cine Combo.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Professional

Maximale vliegduur

46 min

Snelheid

75 km/h

Vliegmodus

ActiveTrack, Cinematic Mode, Cruise Control, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

Maximale vliegafstand

30 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

15 km

Totaal aantal megapixels

20 MP

Beeldhoek

84 °

Omschrijving van DJI Mavic 3 Cine Combo.

De DJI Mavic 3 Cine Combo biedt alle mogelijkheden die je als professionele videograaf nodig hebt. De drone heeft een intern geheugen van 1TB, waarop je je opnames kunt opslaan. Daarnaast ondersteunt deze versie het Apple ProRes 422 HQ videoformaat, waarmee je in hoge kwaliteit filmt. De vernieuwde afstandsbediening van de Mavic 3 Cine heeft een helder scherm en een groter bereik. Hierdoor blijft de kwaliteit van je beelden helder, zelfs op 15km afstand. De drone is uitgerust met twee camera's. De groothoekcamera is gemaakt door Hasselblad en heeft een aanpasbaar diafragma van f/2.8-f/11, waarmee je de scherptediepte en de belichting van je foto's en video's aanpast. Deze lens heeft een vergelijkbare brandpuntsafstand met een 24mm lens. De telecamera heeft 28x zoom en is vergelijkbaar met een brandpuntsafstand van 162mm. Hiermee haal je onderwerpen in de verte dichterbij. Deze camera filmt met een resolutie van 5,1K 50fps. Met de DJI Mavic 3 Cine Combo heb je een unieke combo in handen, waarmee je professionele video's maakt.

Pluspunten
  • De DJI Mavic 3 Cine ondersteunt het filmen in Apple ProRes 422 HQ bestandsformaat. Je krijgt de vernieuwde DJI RC PRO afstandsbediening bij deze set. Met het interne geheugen van 1TB kun je urenlang video opname maken.

Minpunten
  • Je mag niet met een drone overal vliegen.

Veelgestelde vragen over DJI Mavic 3 Cine Combo.

DJI Mavic 3 Cine Combo. is specifiek bedoeld voor een Professional.

De maximale vliegduur van DJI Mavic 3 Cine Combo. is waarmee je maximaal 30 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 75 km/h.

DJI Mavic 3 Cine Combo. heeft de volgende vliegmodi:

ActiveTrack, Cinematic Mode, Cruise Control, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

DJI Mavic 3 Cine Combo. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mavic 3 Cine Combo. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 15 km
  • Totaal aantal megapixels: 20 MP
  • Beeldhoek: 84 °