1. elektronica
  2. DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.

DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Beginner

Maximale vliegduur

31 min

Snelheid

57,6 km/h

Vliegmodus

Home Lock, QuickShot

Maximale vliegafstand

4 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6000 m

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

0 °

Omschrijving van DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.

Met de DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller ervaar je als beginnende drone bestuurder veel plezier. Deze set bevat 2 reserve accu's, 3 paar reserve propellers en een schoudertas. Hiermee verleng je de gebruiksduur van de drone met 62 minuten. Bedienen gaat gemakkelijk met de RC-N1 afstandsbediening. Klik je telefoon in de afstandsbediening en kijk op het scherm van je mobiel live mee met de beelden van je drone. Zo zie je altijd waar je vliegt. De videos die je maakt hebben een 2.7K resolutie, wat scherpe beelden oplevert voor social media. Wil je een cinematisch effect? Gebruik dan de QuickShot functie. Hij beweegt dan vanzelf in een vloeiende beweging, wat stabiele video's oplevert. Door het lage gewicht van 249 gram vlieg je met de drone zonder vliegbewijs. Let wel op de nieuwe Europese drone wetgeving. Vanaf 2021 moet je je als drone piloot registreren als je de drone langer dan 15 minuten in de lucht wilt houden.

Pluspunten
  • Dankzij de extra batterijen verleng je de gebruiksduur van jouw drone met 62 minuten. Je bedient de drone gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening, waar je jouw telefoon in klikt. Je maakt cinematische beelden met QuickShots, waarbij de drone bijvoorbeeld rondjes om een onderwerp vliegt. Dankzij de extra batterijen verleng je de gebruiksduur van jouw drone met 62 minuten. Je bedient de drone gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening, waar je jouw telefoon in klikt. Je maakt cinematische beelden met QuickShots, waarbij de drone bijvoorbeeld rondjes om een onderwerp vliegt. Dankzij de extra batterijen verleng je de gebruiksduur van jouw drone met 62 minuten. Je bedient de drone gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening, waar je jouw telefoon in klikt.

Minpunten
  • Vanwege het lage gewicht van de drone is er meer kans dat de wind de bewegingen beïnvloedt

    .

    Je mag niet overal een drone vliegen.

Veelgestelde vragen over DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller.

DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. is specifiek bedoeld voor een Beginner.

De maximale vliegduur van DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. is waarmee je maximaal 4 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 57,6 km/h.

DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. heeft de volgende vliegmodi:

Home Lock, QuickShot

DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mini 2 SE Fly More Combo + Remote Controller. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 6000 m
  • Totaal aantal megapixels: 12 MP
  • Beeldhoek: 0 °