1. elektronica
 2. DJI Inspire 3.

DJI Inspire 3.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Inspire 3.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Inspire 3. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Inspire 3.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Professional

Maximale vliegduur

28 min

Snelheid

94 km/h

Vliegmodus

Waypoints

Maximale vliegafstand

15 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

15000 m

Totaal aantal megapixels

0 MP

Beeldhoek

330 °

Omschrijving van DJI Inspire 3.

De Inspire 3 van DJI is een professioneel droneplatform dat geschikt is voor cinematografisch gebruik. De drone wordt geleverd met een full frame Zenmuse X9-8K camera met gimbal dat 8K resolutie video's oplevert. Op het ingebouwde scherm van de controller bekijk je de video's terwijl je vliegt. Met een maximale snelheid van 94 kilometer per uur is de drone gemakkelijk te volgen als je bijvoorbeeld een auto filmt. De Inspire 3 heeft een dynamisch bereik van 14 stops. Hierdoor maak je ook in donkere omstandigheden gedetailleerde beelden. De camera heeft ook een 360 graden panoramisch bereik, waarmee je een heel beeld maakt van je omgeving. Ook heeft de Inspire 3 een ingebouwde FPV camera. Met de meegeleverde koffer is de drone gemakkelijk op te bergen en mee te nemen naar een shoot locatie. De DJI Inspire 3 is een professioneel droneplatform, met een full frame Zenmuse X9-8K camera en een dynamisch bereik van 14 stops. Hierdoor maak je haarscherpe beelden met een unieke 360 graden panoramische weergave, die volledig geschikt is voor commercieel gebruik.

Pluspunten
 • Met de full frame Zenmuse X9-8K camera, neem je professionele, haarscherpe opnames in 8K resolutie op

  .

  Je filmt in het CinemaDNG bestandsformaat, waardoor je in de nabewerking het meeste uit je beelden haalt

  .

  De drone vliegt met een maximumsnelheid van 94 kilometer per uur, waardoor je gemakkelijk in staat bent een rijdende auto te volgen en te filmen.

Minpunten
 • Je vliegt met deze drone in de categorie A3, waardoor je niet in gebieden met mensen vliegt en een afstand van 150 meter van bebouwing houdt.

Veelgestelde vragen over DJI Inspire 3.

DJI Inspire 3. is specifiek bedoeld voor een Professional.

De maximale vliegduur van DJI Inspire 3. is waarmee je maximaal 15 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 94 km/h.

DJI Inspire 3. heeft de volgende vliegmodi:

Waypoints

DJI Inspire 3. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Inspire 3. heeft de volgende technische specificaties:

 • Maximale signaalafstand: 15000 m
 • Totaal aantal megapixels: 0 MP
 • Beeldhoek: 330 °