1. elektronica
 2. DJI Mini 2 SE + Remote Controller.

DJI Mini 2 SE + Remote Controller.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mini 2 SE + Remote Controller.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mini 2 SE + Remote Controller. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mini 2 SE + Remote Controller.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Beginner

Maximale vliegduur

31 min

Snelheid

57,6 km/h

Vliegmodus

Home Lock, QuickShot

Maximale vliegafstand

4 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6000 m

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

0 °

Omschrijving van DJI Mini 2 SE + Remote Controller.

Met de DJI Mini 2 SE + Remote Controller kun je op een gemakkelijke manier de wereld vanuit de lucht vastleggen. Deze compacte drone is ideaal voor beginnende bestuurders. Met de meegeleverde RC-N1 afstandsbediening kun je de drone makkelijk bedienen. Je klikt je telefoon in de afstandsbediening en krijgt live mee wat je drone doet. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de locatie waar je drone is. Met de 2.7K resolutie maak je indrukwekkende videobeelden die geschikt zijn voor op social media. Een volledig opgeladen accu staat garant voor een vluchtduur van maximaal 31 minuten. Ook kun je met een druk op de knop QuickShots gebruiken. Hiermee beweegt de drone vanzelf in een vloeiende beweging, waardoor je stabiele video's krijgt. Met een gewicht van 249 gram heb je geen drone bewijs nodig om ermee te vliegen. De drone past zelfs in de palm van je hand als hij ingeklapt is, wat je veel draagcomfort geeft. Het Fly More Combo bevat 2 extra accu's, waardoor je langer kunt vliegen. Kies dus voor de DJI Mini 2 SE + Remote Controller om de wereld vanuit de lucht te vangen.

Pluspunten
 • Je klikt je smartphone in de afstandsbediening en ziet op het scherm waar je vliegt

  .

  Met een volledig opgeladen accu maak je een vlucht van maximaal 31 minuten

  .

  Met QuickShots maak je gemakkelijk cinematische beelden, waarbij de drone bijvoorbeeld langzaam van een onderwerp wegvliegt. Je klikt je smartphone in de afstandsbediening en zie op het scherm waar je vliegt

  .

  Met een volledig opgeladen accu kun je een vlucht van maximaal 31 minuten maken

  .

  Met QuickShots maak je gemakkelijk cinematische beelden, waarbij de drone bijvoorbeeld langzaam van een onderwerp wegvliegt.

Minpunten
 • Vanwege het lage gewicht van de drone, is het risico groter dat de wind de bewegingen ervan beïnvloedt. Je mag niet overal met een drone vliegen.

Veelgestelde vragen over DJI Mini 2 SE + Remote Controller.

DJI Mini 2 SE + Remote Controller. is specifiek bedoeld voor een Beginner.

De maximale vliegduur van DJI Mini 2 SE + Remote Controller. is waarmee je maximaal 4 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 57,6 km/h.

DJI Mini 2 SE + Remote Controller. heeft de volgende vliegmodi:

Home Lock, QuickShot

DJI Mini 2 SE + Remote Controller. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mini 2 SE + Remote Controller. heeft de volgende technische specificaties:

 • Maximale signaalafstand: 6000 m
 • Totaal aantal megapixels: 12 MP
 • Beeldhoek: 0 °