1. elektronica
  2. DJI Mini 2 Fly More Combo.

DJI Mini 2 Fly More Combo.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mini 2 Fly More Combo.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mini 2 Fly More Combo. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mini 2 Fly More Combo.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Beginner

Maximale vliegduur

31 min

Snelheid

57,6 km/h

Vliegmodus

Cinematic Mode, Home Lock, QuickShot

Maximale vliegafstand

10 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6000 m

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

83 °

Omschrijving van DJI Mini 2 Fly More Combo.

Met de DJI Mini 2 Fly More Combo ben je klaar om op reis te gaan. Deze set biedt reserve accu's, propellers, een charging hub en een schoudertas, alles wat je nodig hebt om op verre bestemmingen te filmen en te fotograferen. Met het compacte, ingeklapte formaat van 5,8 x 8,1 x 13,8 centimeter is de Mini 2 uitermate geschikt voor reizende foto- en videografen. De drone heeft een 4K resolutie, waardoor je scherpe en vloeiende videobeelden opneemt. Zo kun je bijvoorbeeld het Nederlandse landschap gedetailleerd in beeld brengen. Met een volledig opgeladen accu en optimale weersomstandigheden maak je een vlucht van 31 minuten. Echter heeft harde wind en een lage buitentemperatuur een negatieve invloed op de batterijduur. Ondanks het lage gewicht van 249 gram, weerstaat de drone windvlagen van maximaal 38 km/u. Ook is de drone voorzien van een 3 assige beeldstabilisatie waarmee schokken en trillingen in je video's worden verminderd. Bedien de drone eenvoudig met de DJI app of de meegeleverde afstandsbediening. Via de app stel je verschillende opnamemodi in, zoals Panorama of QuickShot. In deze.

Pluspunten
  • Met de volledige accessoireset van de Fly More Combo ben je klaar om te gaan met je drone. Je kunt de drone gemakkelijk meenemen op reis dankzij het compacte en inklapbare ontwerp. Evenementen en natuurgebieden leg je gedetailleerd vast in 4K-resolutie met 30fps.

Minpunten
  • Vanwege het lage gewicht van de drone, is het risico groter dat de wind hun bewegingen beïnvloedt

    .

    Bij harde wind en kou vraagt de accu meer energie om de drone te besturen, waardoor de accu sneller leeg raakt.

Veelgestelde vragen over DJI Mini 2 Fly More Combo.

DJI Mini 2 Fly More Combo. is specifiek bedoeld voor een Beginner.

De maximale vliegduur van DJI Mini 2 Fly More Combo. is waarmee je maximaal 10 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 57,6 km/h.

DJI Mini 2 Fly More Combo. heeft de volgende vliegmodi:

Cinematic Mode, Home Lock, QuickShot

DJI Mini 2 Fly More Combo. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mini 2 Fly More Combo. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 6000 m
  • Totaal aantal megapixels: 12 MP
  • Beeldhoek: 83 °