1. elektronica
 2. Chasing Dory.

Chasing Dory.

5/5

Maak de allermooiste shots met Chasing Dory.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. Chasing Dory. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties Chasing Dory.

Merk

Chasing

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

60 min

Snelheid

2,8 km/h

Vliegmodus

Maximale vliegafstand

Ingebouwde GPS-ontvanger

Nee

Maximale signaalafstand

15 m

Totaal aantal megapixels

2 MP

Beeldhoek

0 °

Omschrijving van Chasing Dory.

De Chasing Dory is een draagbare, krachtige drone die foto- en videografen een unieke kijk op het leven onder water geeft. Het innovatieve ontwerp biedt een snelle, efficiënte manier om prachtige videoclips te maken en om de meest spectaculaire foto's te maken. Eenmaal in het water heb je direct toegang tot de wereld van kleurrijke vissen, koraalriffen en andere interessante onderwatergezichten. Met de ingebouwde Full HD-camera op de drone kun je al je onderwateravonturen vastleggen. Je kunt zelfs je eigen filmpjes maken, dankzij de afstandsbediening met een bereik van 15 meter. De Chasing Dory heeft ook een ingebouwde wifi-boei die je kunt gebruiken om verbinding te maken met het internet. Hierdoor kun je de drone altijd in de gaten houden. Je kunt de drone ook bedienen met een app waarmee je de live-beelden kunt bekijken. De maximale batterijduur van een uur geeft je alle tijd om het water te verkennen. Bovendien heeft de Chasing Dory ook een ingebouwde verlichting, waardoor je ook in het donker fantastische beelden kunt maken. Met het compacte formaat kun je de drone gemakkelijk meen.

Pluspunten
 • Je maakt indrukwekkende beelden van bijvoorbeeld tropische vissen in Full HD-resolutie. Via de meegeleverde communicatiekabel en wifi-boei maakt de drone verbinding met het internet en kan deze niet te diep duiken. Met een volledig opgeladen accu maak je een duik van maximaal één uur.

Minpunten
 • Het interne geheugen van 16GB is niet uitbreidbaar

  .

  Je hebt een opgeladen telefoon nodig om de drone te besturen

  .

  Het interne geheugen van 16GB is niet uit te breiden

  .

  Je hebt een opgeladen telefoon nodig om de drone te besturen.

Veelgestelde vragen over Chasing Dory.

Chasing Dory. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van Chasing Dory. is waarmee je maximaal kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 2,8 km/h.

Chasing Dory. heeft de volgende vliegmodi:

Chasing Dory. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Nee

Chasing Dory. heeft de volgende technische specificaties:

 • Maximale signaalafstand: 15 m
 • Totaal aantal megapixels: 2 MP
 • Beeldhoek: 0 °