1. elektronica
  2. DJI Avata.

DJI Avata.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Avata.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Avata. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Avata.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

18 min

Snelheid

97,2 km/h

Vliegmodus

Home Lock, Turtle mode

Maximale vliegafstand

11,6 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

Totaal aantal megapixels

48 MP

Beeldhoek

Omschrijving van DJI Avata.

De DJI Avata is ook uitgerust met een verscheidenheid aan intelligente flight modes, waaronder Automatisch volgen, Waypoint, ActiveTrack, Point of Interest, Home Lock en Course Lock. Met deze functies kun je de drone laten volgen, een vooraf ingestelde route volgen, een object volgen terwijl je een video maakt, een cirkel rond een object draaien of je drone in een vooraf ingestelde richting laten vliegen. De drone is ook uitgerust met een Vision Positioning System, waardoor hij zelfs in kamers of gebouwen kan vliegen zonder GPS signaal. Met de DJI Avata kun je dus een prachtige video maken vanuit elke hoek.

Pluspunten
  • Met de lichte en wendbare FPV drone kun je zowel buiten als binnen vliegen. De propeller guards zorgen voor een betere luchtstroom langs de propellers, waardoor de drone beter vliegt. Dankzij de RockSteady beeldstabilisatie en 4K videoresolutie maak je stabiele opnames met veel details.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om deze drone in te klappen als je hem mee op reis wilt nemen.

Veelgestelde vragen over DJI Avata.

DJI Avata. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI Avata. is waarmee je maximaal 11,6 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 97,2 km/h.

DJI Avata. heeft de volgende vliegmodi:

Home Lock, Turtle mode

DJI Avata. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Avata. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand:
  • Totaal aantal megapixels: 48 MP
  • Beeldhoek: