1. elektronica
 2. DJI Mini 3 Pro.

DJI Mini 3 Pro.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mini 3 Pro.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mini 3 Pro. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mini 3 Pro.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

34 min

Snelheid

57 km/h

Vliegmodus

ActiveTrack, Cinematic Mode, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

Maximale vliegafstand

18 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

12 km

Totaal aantal megapixels

48 MP

Beeldhoek

82 °

Omschrijving van DJI Mini 3 Pro.

De DJI Mini 3 Pro is een krachtige drone die je makkelijk meeneemt, omdat hij maar 249 gram weegt. Hij heeft een MasterShots functie waarmee je verschillende soorten shots maakt met professionele kwaliteit. De drone neemt video's op met een 4K resolutie van 60 frames per seconde. Hiermee leg je scherpe en vloeiende beelden vast. Met de 1/1.3" CMOS sensor leg je meer details vast, zelfs in donkere schaduwen of met felle zon. Je maakt met de DJI Fly App verschillende opnamemodi instelbaar, zoals de True Vertical Shooting modus. Hiermee maak je verticale shots die geschikt zijn voor Instagram of Tiktok. Onder gunstige omstandigheden kan de Mini 3 Pro 34 minuten vliegen en hij weerstaat windsnelheden van maximaal 38,5 kilometer per uur. Zo heb je altijd een stevige grip op de drone tijdens het vliegen. Deze drone is de ideale keuze als je professionele kwaliteit video's wil maken met een drone die je gemakkelijk meeneemt.

Pluspunten
 • Je filmt in 4K resolutie met 60fps, waardoor je scherpe en vloeiende beelden opneemt

  .

  - Je filmt in 4K resolutie met 60fps, waardoor je scherpe en vloeiende beelden krijgt. In de True Vertical Shooting modus maak je verticale opnamen voor Instagram of Tiktok

  .

  - In de True Vertical Shooting modus maak je verticale opnamen voor Instagram of Tiktok. Met een volledig opgeladen accu maak je een vlucht van maximaal 34 minuten

  .

  - Met een volledig opgeladen accu kun je een vlucht van maximaal 34 minuten maken.

Minpunten
 • Er wordt geen afstandsbediening meegeleverd. -- Er wordt geen afstandsbediening geleverd

  .

  Bij harde wind vraag je meer energie van de accu om de drone te besturen, waardoor de accu sneller leeg raakt. --Bij harde wind vraag je meer energie van de accu om de drone te besturen, waardoor de accu sneller leeg raakt.

Veelgestelde vragen over DJI Mini 3 Pro.

DJI Mini 3 Pro. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI Mini 3 Pro. is waarmee je maximaal 18 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 57 km/h.

DJI Mini 3 Pro. heeft de volgende vliegmodi:

ActiveTrack, Cinematic Mode, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

DJI Mini 3 Pro. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mini 3 Pro. heeft de volgende technische specificaties:

 • Maximale signaalafstand: 12 km
 • Totaal aantal megapixels: 48 MP
 • Beeldhoek: 82 °