1. elektronica
  2. DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Gevorderde

Maximale vliegduur

40 min

Snelheid

21 m/s

Vliegmodus

ActiveTrack, Cinematic Mode, Cruise Control, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

Maximale vliegafstand

6 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

6000 m

Totaal aantal megapixels

20 MP

Beeldhoek

Omschrijving van DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.

De DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening is een krachtige drone met veel mogelijkheden. De drone is voorzien van een grote 4/3 inch sensor, waarmee je heldere beelden maakt in verschillende lichtsituaties. Met een dynamisch bereik van 12,8 stops, is het mogelijk om ook donkere schaduwen en hooglichten gedetailleerd weer te geven. Video's nemen op in 5,1K resolutie met 50 frames per seconde, waarbij je in 4K resolutie video's opneemt met 120 frames per seconde. Deze frames zijn geschikt om te vertragen tot slow motion video's. Foto's maken met de drone is ook mogelijk, waarbij je scherpe foto's maakt van 20 megapixel. Voor een veilige vlucht heeft de drone obstakeldetectie sensoren die een gebied van 360 graden detecteren. Daarnaast kan je met een volledig opgeladen accu 46 minuten vliegen, in de ideale weersomstandigheden. Let er wel op dat je altijd vliegt binnen de wet- en regelgeving. Met de DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening maak je de mooiste beelden vanuit de lucht.

Pluspunten
  • Je bestuurt de drone met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de grote 4/3 inch sensor neem je scherpe beelden op in 5,1K resolutie. Het grote dynamische bereik zorgt ervoor dat donkere schaduwen en hooglichten gedetailleerd zijn. Je bestuurt de drone met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de grote 4/3 inch sensor neem je scherpe beelden op in 5,1K resolutie. Het grote dynamische bereik zorgt ervoor dat donkere schaduwen en hooglichten gedetailleerd zijn. Je bestuurt de drone met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de grote 4/3 inch sensor neem je scherpe beelden op in 5,1K resolutie. Het grote dynamische bereik zorgt ervoor dat donkere schaduwen en hooglichten gedetailleerd zijn. Je bestuurt de drone met de meegeleverde afstandsbediening.

Minpunten
  • Je mag niet overal vliegen met een drone. Je mag niet overal met een drone vliegen

    .

    Voor een langere gebruiksduur raden we een Fly More Kit aan. We raden aan om een Fly More Kit te krijgen voor een langere gebruiksduur.

Veelgestelde vragen over DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening.

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. is specifiek bedoeld voor een Gevorderde.

De maximale vliegduur van DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. is waarmee je maximaal 6 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 21 m/s.

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. heeft de volgende vliegmodi:

ActiveTrack, Cinematic Mode, Cruise Control, Focus Track, Home Lock, Hyperlapse, MasterShots, QuickShot, Waypoints

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mavic 3 Classic + DJI RC-N1 afstandsbediening. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 6000 m
  • Totaal aantal megapixels: 20 MP
  • Beeldhoek: