1. elektronica
  2. DJI Mini 3.

DJI Mini 3.

5/5

Maak de allermooiste shots met DJI Mini 3.. Ontdek de voordelen van deze drone door alle specificaties en beschrijving te lezen. DJI Mini 3. laat jou zeker een ander perspectief ontdekken. Maak de mooiste beelden en maak tegelijkertijd plezier door het vliegen met deze toffe drone.

Specificaties DJI Mini 3.

Merk

DJI

Niveau gebruiker

Beginner

Maximale vliegduur

38 min

Snelheid

16 m/s

Vliegmodus

Cinematic Mode, Home Lock, QuickShot

Maximale vliegafstand

10 km

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Maximale signaalafstand

10000 m

Totaal aantal megapixels

12 MP

Beeldhoek

Omschrijving van DJI Mini 3.

De DJI Mini 3 is een compacte drone met een laag gewicht voor beginners. Met zijn 249 gram is hij gemakkelijk mee te nemen op reis. Met behulp van de obstakeldetectie aan de onderkant voorkom je botsingen, vooral als je weinig ervaring hebt met drones. De Fly More Combo, die veel klanten kiezen, bevat twee extra accu's voor een langere vliegduur. Met een volledig opgeladen accu en optimale weersomstandigheden maak je een vlucht van 38 minuten. De DJI Mini 3 maakt beelden in 4K met 30 frames per seconde, zodat je natuurgebieden gedetailleerd vastlegt. De beelden hebben een groot dynamisch bereik en realistische kleuren als je in HDR filmt. Hierdoor zie je zelfs in donkere schaduwen details. Daarnaast kun je liggende en staande opnames maken, die geschikt zijn voor je social media. Je hebt dus veel verschillende opties voor het vastleggen van bijzondere momenten, bijvoorbeeld tijdens een actieve vakantie.

Pluspunten
  • Met een volledige opgeladen accu kun je een vlucht van maximaal 38 minuten maken. Je legt natuurgebieden gedetailleerd vast in 4K resolutie met 30 frames per seconde. In de True Vertical Shooting modus maak je verticale opnamen die je direct op Instagram of Tiktok kunt delen.

Minpunten
  • Er wordt geen afstandsbediening meegeleverd. Vanwege het lage gewicht van de drone, is het risico groter dat de wind zijn bewegingen beïnvloedt. Er wordt geen afstandsbediening meegeleverd. Vanwege het lage gewicht van de drone, is het risico groter dat de wind zijn bewegingen beïnvloedt.

Veelgestelde vragen over DJI Mini 3.

DJI Mini 3. is specifiek bedoeld voor een Beginner.

De maximale vliegduur van DJI Mini 3. is waarmee je maximaal 10 km kunt afleggen. Het heeft bovendien een snelheid van 16 m/s.

DJI Mini 3. heeft de volgende vliegmodi:

Cinematic Mode, Home Lock, QuickShot

DJI Mini 3. heeft een ingebouwde GPS-ontvanger: Ja

DJI Mini 3. heeft de volgende technische specificaties:

  • Maximale signaalafstand: 10000 m
  • Totaal aantal megapixels: 12 MP
  • Beeldhoek: